Schade en technische problemen

De snelste manier om schade en technische problemen te melden is via het portal Twinq van de VVE Company. Het bestuur is dan gelijk op de hoogte en de datum van uw melding is vastgelegd. Natuurlijk kan een schade ook bij de huismeester gemeld worden, maar ook hij zal uw klacht in moeten voeren op het portal.

De opstalverzekering van de VvE dekt schade aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw, maar ook aan het privégedeelte. U hoeft dus als appartementseigenaar niet een eigen opstalverzekering af te sluiten. Wat tot de gemeenschappelijke gedeelten behoort, kunt u lezen in art. 17 van de splitsingsacte.

Wie gebruik wil maken van de gemeenschappelijke opstalverzekering, moet rekening houden met een eigen risico van € 250,-. Heeft u onopzettelijk een schade veroorzaakt waar iemand anders schade heeft ondervonden? Meld u dit dan rechtstreeks bij uw eigen (verplichte) WA verzekering. Dit voorkomt onnodige premie verhoging van onze gemeenschappelijke verzekering.

 

Mededelingen

Verduurzaming Rijnlandflat

Wij zijn bezig met het verduurzamen van het gebouw. Led-verlichting We gaan geleidelijk over naar led-verlichting. De fietsenstalling en ontmoetingsruimten zijn inmiddels klaar. In een

> Lees meer