Entree

Oorspronkelijk zat er in de entree een portiersloge. De postbussen bevonden zich in de eerste ruimte aan de linkerkant van de gang. In 1978 worden die verplaatst naar de hal.
In 2000 wordt er gestudeerd op een plan voor een nieuwe entree. Door de bouwcommissie wordt een erg duur plan gepresenteerd waarbij de pui een stukje naar voren komt. Er zou een andere vloer komen en ook het bordes en de toegangstrap zouden worden aangepast. Er komt uiteindelijk een versoberde versie van dat plan. Wat blijft zijn de automatische schuifdeuren en brievenbussen aan weerskanten. De tweede glaswand met schuifdeuren wordt voortaan geopend chipsleutel.
Het verbouwingsplan voor de entree wordt op de ALV van 2000 goedgekeurd. Kosten zijn É 100.000,-. Het oorspronkelijke plan kostte É260.000,-. De verbouwing is eind 2001 uitgevoerd.